Wees voorbereid op de transitie naar elektrisch rijden. Kies vandaag nog voor ons aanbod met belastingvoordeel én korting!
Laadpaal bij uw bedrijf
Installeer een robuuste en betrouwbare laadpaal op de parkeerplaats van uw bedrijf voor uw medewerkers en klanten. Wist u al dat u goedkoper oplaad met een laadpaal op eigen terrein?
Commerciële laadpaal
Genereer extra inkomsten voor uw bedrijf met een commerciële laadpaal op uw terrein! Daarnaast is de aanwezigheid van een laadpaal op uw terrein een uitstekende gelegenheid om klanten aan te trekken, door hen de mogelijkheid te bieden om te parkeren en op te laden tijdens hun bezoek aan uw bedrijf.
Laadpaal bij u(w medewerkers) thuis
Laad de elektrische voertuigen ‘s nachts op, kies voor een goedkoper laadtarief en laad slim op met uw smart home! Vergemakkelijk het elektrisch laden voor uzelf en voor uw medewerkers.
De voordelen
Het installeren van een laadpunt bij uw bedrijf biedt meer flexibiliteit, zodat werknemers of gasten hun elektrische of hybride voertuigen kunnen opladen tijdens het werk of tijdens stilstand.

Bovendien kunt u geld besparen voor uw bedrijf! Bedrijfstarieven kunnen veel goedkoper zijn dan de tarieven die gerekend worden voor het onderweg opladen bij een openbaar laadpunt. Kies vandaag nog voor een aanbod van ons en ontvang €100 korting op uw aankoop!

In grote lijnen geldt dat zakelijke rijders in Nederland de meeste kans maken op subsidie voor laadpunten. Let op: deze subsidies worden landelijk maar ook per gemeente bepaald. Er zijn meerdere subsidies beschikbaar met fiscale voordelen: de Milieu Investeringsaftrek (MIA), de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investering (VAMIL) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Om hier aanspraak op te maken, moet uw onderneming wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.
Meer informatie